Як правильно вести журнали у громадському харчуванні

Які журнали мають бути у закладі громадського харчування?

Згідно з новими СП 2.3/2.4.3590-20, всі комерційні підприємства громадського харчування (кафе, бари, ресторани) обов'язково повинні вести: гігієнічний журнал (співробітники); журнал обліку температурного режиму холодильного обладнання; журнал обліку температури та вологості у складських приміщеннях.

Які журнали мають бути у громадському харчуванні 2023 року?

У комплект входить 10 журналів:

  • Журнал бракеражу готової продукції;
  • Журнал обліку використання фритюрних жирів;
  • Журнал дезінфекції, дезінсекції та дератизації;
  • Журнал огляду рук та відкритих частин тіла;
  • Журнал обліку проведення дезінфекційних робіт у профілактичних цілях;