Як правильно вибирати сало для засолювання

Сало має бути завтовшки від 3 до 6 сантиметрів: це говорить про те, що свиня була не старою Сало старої свині їсти не треба, воно дуже тверде, особливо біля шкірки. Шкірка сала має бути світлою (темна — у старих свиней) і обов'язково без щетини.13 березня. 2018 р.

Яке сало краще брати для засолювання?

Для засолювання сала найкраще рекомендують використовувати сало зі спини та боків свинячої туші, де його товщина близько 2,5 см. Також варто уточнити статеву приналежність свинки, сало від кнура не найкраще для засолювання.

Яке сало не можна солити?

там, де розташовані молочні залози. Підступ у тому, що вони є і у кабана, тільки за законами природи не настільки розвинені. Також не рекомендується намагатися солити ділянку, розташовану на нижній частині шиї. Інші частини тіла тварини вважаються придатними для засолювання.