Як правильно заварити кріп у термосі

Для лактації: 1 столову ложку насіння слід залити 250 мл. Наполягати до 2 годин у термосі. Приминайте такий настій з кропу по 100 мл двічі на день. Для підшлункової залози: на одну склянку окропу (200-250 мл) потрібно взяти 1 чайну ложку кропу. 13 груд. 2015 р.

Як правильно приготувати відвар із кропу?

Щоб упоратися із хворобою, потрібно знати, як правильно приготувати відвар насіння кропу. Найпростіший спосіб – 2 чайні ложки насіння залити склянкою питної води, варити на повільному вогні протягом 20 хвилин. Охолоджений напій, пропущений через марлю, рекомендується пити 5-6 разів на день протягом тижня.

Що лікує настій кропу?

Настій трави кропу сприяє розширенню судин, розслабленню кишечника, збільшенню діурезу та зниженню кров'яного тиску. Кріп використовується у боротьбі із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, покращує працездатність серцево-судинної системи. Його також застосовують при відкладенні солей, ожирінні, діабеті.