Як правильно заварювати зелений чай пуер

Закип'ятити воду, обдати окропом ємність для заварювання. Засипати в чайник або типот чайне листя, залити окропом, щільно закрити. Для першої протоки або промивання наполягати листя 10-20 секунд. При наступних заварюваннях витримувати від 1-2 хвилини, потім розлити по чашках.

Як правильно заварювати пуер, щоб був ефект?

У гайвані пуер Заварювати потрібно водою 90-95 градусів. Наполягти 3-4 хвилини. Якщо ви запросили гостей, перелийте напій у чайник, а потім розлийте по піалах. Тоді пуер ефект отримає однаковий ступінь фортеці.

Скільки заварювати зелений пуер?

Заварювання пуера: Залити заварку водою, нагрітою до 90°С, зачекати 20-30 секунд та злити рідину.