Як правильно збити омлет?

Для того щоб омлет не прилипав до сковороди, французькі кухарі використовують очищене вершкове масло, а як приправи — звичайні сіль і перець.

Рецепт класичного омлет, який готували у дитячих садках, прийде на допомогу. Важливий момент – точні пропорції, але головним правилом є техніка перемішування. Для цього краще використовувати вилку або навіть ложку, віночок та міксер лише зіпсують вигляд страви.

Омлет може бути не тільки ніжним і блідим, а й агресивним підсмаженим. Для цього готувати його слід на трохи більшому вогні, а перемішувати рідше. Легкий рум'янець стане яскравішим, а смак інтенсивнішим, якщо прямо перед складанням додати ще трохи олії на сковороду і дати йому трохи пошипіти.