Як правильно збивати молоко у каві

Вам знадобиться звичайнісінький френч-прес і гарне молоко. Вставте поршень у Френч-прес та інтенсивними рухами почніть збивати молоко – ударяючи ситечком-фільтром по самій поверхні гарячого молока. Коли піни буде достатньо, вийміть поршень, трохи перемішайте молоко і залийте його в чашку з кавою.15 лип. 2019 р.

Як правильно збивати молоко бариста?

Молоко необхідно збивати до 60-65 градусів. Це зручна температура для пиття. Також, при цій температурі молоко набуває природної насолоди. Перегріте молоко деградує смак кави, оскільки білкові сполуки починають руйнуватися.

Скільки треба збивати молоко для кави?

Щоб збити молочну основу для кави таким чином, вам знадобиться близько 2-3 хвилин. Однак цей процес можна прискорити, а заразом і зробити напій смачнішим: додайте в тепле молоко кілька столових ложок вершків такої ж температури.