Як правильно зважити їжу на терезах

Щоб зважити, слід поставити продукт у центр зважуючої пластини. Дивляться на цифри, що на дисплеї, це і є точна вага. Якщо цифрові ваги з першого разу не входять до режиму зважування, є підозри, що кнопка включення несправна. Слід утримувати кнопку ТАРА або MODE, а потім натиснути кнопку ON/OFF.11 квіт. 2022 р.

Як зважувати продукти на терезах?

Овочі, горіхи та бобові зважують у очищеному вигляді. Фрукти та ягоди зазвичай зважують з кісточками та шкіркою, але без гілочок та стеблинок. При зважуванні рідких продуктів не забувайте віднімати вагу ємності. Готові продукти зважуйте без упаковки.

Як зважувати порції їжі?

Долоня без пальців: порція білкової їжі, такої як м'ясо, риба чи бобові, в ідеалі рівним шаром без гірки. Кулак: порція некрохмалистих овочів. Складена чашкою долоня однієї руки: приблизно одна порція високовуглеводної їжі, такої як зернові або крохмалисті овочі.