Як приготувати брагу з цукру?

Яка пропорція води та цукру для браги?

На 1 кг цукру вам знадобиться 4-5 л. теплої води та 100 г. пресованих дріжджів (Сухих дріжджів у 5 разів менше, приблизно 20 г). Цукор потрібно добре розчинити в теплій воді, не розчинений цукор заляже на дно, і не братиме участі у бродінні.Похожі

Як правильно зробити брагу на цукрі?

Запускаємо бродіння

  1. У ємність заливаємо воду.
  2. У воду засипаємо цукор.
  3. Ретельно перемішуємо цукор лопаткою.
  4. Висипаємо на поверхню розчину дріжджі.
  5. Закриваємо бродильну ємність кришкою із гідрозатвором. Бродіння почалося!