Як приготувати м'ясо свинини в домашніх умовах

Як приготувати м'ясо в духовці, щоб воно було соковитим?

Щоб м'ясо вийшло м'яким та соковитим, використовуйте маринад. Для свинини відмінно підходить гірчиця та мед, зі спецій – базилік, часник, хмелі-сунелі. Яловичина чудово поєднується з кисло-солодкими соусами та прованськими травами. Використовуйте керамічні форми або інший жаростійкий посуд.

Як пом'якшити свинину?

Вуглекислота відмінно розм'якшує волокна і підходить як до свинини, так і до більш твердої яловичини. Замість звичайної води використовуйте мінеральну, так у страву потраплять додаткові корисні мікроелементи. Для розм'якшення м'яса підходять томатний, ананасовий, цитрусовий, гранатовий соки.