Як приготувати рецепт простий і швидкий покроковий.

Як правильно заварювати калину від кашлю?

Для його приготування потрібно взяти жменю ягід калини, потовкти і залити гарячою водою. Поставте цю суміш на водяну баню на 20 хвилин, а потім додайте|добавляйте| туди склянку окропу. Вживати напій потрібно тричі на добу по 100 мл.

Як зробити калину із цукром від кашлю?

Беремо 3 л калини, 3 великі апельсини, 2 кг цукру. Каліну з кісточками злегка подрібнюємо в блендері, апельсини із шкіркою прокручуємо через м'ясорубку. Все перемішуємо з цукром. Розкладаємо в чисті сухі банки, закриваємо пластмасовими кришками та прибираємо у холодне місце.