Як псується кокосове молоко?

Ознаки псування потрібно перевіряти раз на тиждень з моменту відкриття банки. Консервоване набуває несвіжого смаку, що віддає бляхою. Це ознака того, що молоко почало вбирати аромат банки. Буває, що зіпсоване кокосове молоко набуває сірого відтінку або покривається рожевою пліснявою.

2 днів Термін зберігання після розтину: Після розтину зберігати в холодильнику не більше 2 днів. Щоб відновити оригінальну текстуру після охолодження, помістіть упаковку з продуктом у ємність з гарячою водою на 5-10 хвилин і перемішайте. Умови зберігання: Зберігати при температурі від +2°C до +30°C. Перед вживанням збовтати.

17 місяців Термін придатності кокосового молока – 17 місяців.

Хорошої якості кокосове молоко повинно бути бархатистим і білим, а не прозорим і білим. Перед покупкою також не завадить вивчити склад. Через зберігання у холодильнику молоко твердне – відкривши банку, ми бачимо замість рідини білу масу.