Як розкласти квашену капусту по банкам правильно

У жодному разі не можна зберігати солону капусту в капроновій тарі – від цього може зіпсуватися смак продукту. Приготовлену суміш розкладають у банки, утрамбовуючи капусту час від часу, а потім закривають капроновими кришками і залишають на три доби., після яких капусту можна вживати в пищу.19 лист. 2013 р.

Як правильно зберігати квашену капусту у банках?

Найоптимальніша – від 0 до +4 градусів. Тому варто зберігати її у льоху, підвалі, холодильнику. Нюанси під час приготування. Розсолу має бути стільки, щоби він покривав капусту повністю.

Чи потрібно закривати банку з квашеною капустою?

Повністю закривати банку не можна, тому що газ, що виділяється при квашенні, повинен виходити назовні. Якщо ви квасите капусту в мисці або каструлі, накрийте її чистою (краще прокип'яченою) марлею або промитим капустяним листям, зверху покладіть чисту тарілку і вантаж: підійде банку з водою або чистий камінь.