Як правильно приготувати підгодовування для фідера?
Наприклад, заміс 2.5 кг:
- Сухарі – 1 кг;
- Ячка, висівки – 0,25 кг;
- Макуха (мелене насіння) – 0,25 кг;
- Геркулес – 0,2 кг;
- Манка – 0,15 кг;
- Кукурудзяне борошно, крупа – 0,15 кг;
- Готова підгодовування (можна не класти) – 0,2-0,5 кг.
Як зробити підгодовування в домашніх умовах?
Найпростіший склад підгодовування домашнього приготування – це суміш сухарів з висівками. Звичайна пропорція: на 3 частини сухарів 1 частина висівок. Для лову верхової риби роблять більш розсипчасте і плавуче підгодовування в пропорції цих складових 1:1.