Як швидко напитися пивом?

Йдеться про низьку сприйнятливість центральної нервової системи до етилового спирту. У середнього громадянина етанол швидко проникає в кровотік і отримує доступ до мозку. Одночасно збільшується концентрація гормону дофаміну, який викликає відчуття щастя та задоволення.

Однак усереднений показник все ж таки існує – це 7-8 г етанолу на кілограм маси тіла, що приблизно дорівнює 500 мл етилового спирту для людини з масою тіла 64-65 кг.

Оптимальна температура подачі напою – 6-8 градусів за Цельсієм, але невеликий "люфт" (5-10 0С) теж допустимо. За більш низьких температур «виморожується» і смак, і аромат пива, Воно стає каламутним і рідким. При вищих випаровуються смако-ароматичні нотки, які надають напою самий «смак».