Як швидко приготувати м'ясо на плов

Що спочатку кладуть у плов цибулю чи м'ясо?

Що спочатку обсмажують у плов? Запам'ятайте одне просте правило: якщо ви смажите м'ясо з цибулею, то спочатку обсмажується цибуля, а потім м'ясо. Так масло вбере смак і запах цибулі і передасть його м'ясу, інакше цибуля варитиметься в м'ясному бульйоні.

Скільки варити плов під кришкою?

Залишаємо каструлю на маленькому вогні із закритою кришкою 20 хвилин. Після закінчення 20 хвилин вимикаємо вогонь, знімаємо каструлю з плити. Відкриваємо кришку, Витягуємо голівку часнику (викидаємо) і тепер перемішуємо рис з м'ясом, цибулею та морквою. Плов готовий!