Як швидко та смачно приготувати гречку з овочами

Як варити гречку за 15 хвилин?

Викладіть крупу в каструлю з товстим дном і залийте водою. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 15-20 хвилин. Багато хто закидає гречку у вже киплячу воду. У такому разі час приготування не змінюється, але зменшувати вогонь треба одразу після додавання крупи.

Що добре поєднується із гречкою?

7 продуктів, які роблять гречану кашу смачнішою

  • Гливи Білі гриби, печериці та лисички – найпопулярніші гриби, які додають до гречаної каші. …
  • Консервований лосось Ви здивовані? …
  • Курячі потрухи.
  • Рослинне молоко.
  • Адигейський сир …
  • Чорнослив і не лише …
  • Банани та консервовані фрукти