Як швидко замаринувати шашлик з баранини, щоб м'ясо було соковитим і м'яким у домашніх умовах.

У чому замаринувати баранину, щоб вона була м'якою?

Баранина дуже любить маринади. Маринувати свіже молоде м'ясо потрібно щонайменше години. М'ясо старіше – від 10 до 12 години. Найпростіший варіант – суміш оливкової олії, гірчиці, оцту, часнику розмарину та м'яти.

Як краще замаринувати шашлик із баранини?

Маринуйте м'ясо так:

  1. Подрібніть цибулю на м'ясорубці або натріть на великій тертці.
  2. Змішайте мелену зіру, коріандр, сіль та чорний перець. Натріть сухою сумішшю шматочки баранини.
  3. Додайте подрібнену цибулю, залийте гранатовий сік та олію. Ретельно перемішайте усі інгредієнти, ущільніть.