Насіння слід класти тонким шаром приблизно 1,5 см. Смажте їх близько 5-7 хвилин, постійно помішуючи. Коли почуєте тріск, смажте ще близько двох хвилин.
15 хвилин Ви самі можете смачно посмажити насіння, попередньо промивши їх. Процес смаження займе не більше 15 хвилин! І в результаті Ви зможете насолодитися приголомшливим смаком домашніх насіння! Збережіть цей рецепт потім.
2. Використовуйте блендер, щоб очистити насіння швидко
- Закиньте насіння у блендер. …
- Висипте насіння у тарілку з водою, зачекайте 5 хвилин: за цей час лушпиння спливе на поверхню, а насіння потонуть.
- Зніміть лушпиння за допомогою ложки, відокремте насіння від води за допомогою сита.
09-Aug-2020