Як смачно посмажити насіння на сковорідці?

Насіння слід класти тонким шаром приблизно 1,5 см. Смажте їх близько 5-7 хвилин, постійно помішуючи. Коли почуєте тріск, смажте ще близько двох хвилин.

15 хвилин Ви самі можете смачно посмажити насіння, попередньо промивши їх. Процес смаження займе не більше 15 хвилин! І в результаті Ви зможете насолодитися приголомшливим смаком домашніх насіння! Збережіть цей рецепт потім.

2. Використовуйте блендер, щоб очистити насіння швидко

  1. Закиньте насіння у блендер. …
  2. Висипте насіння у тарілку з водою, зачекайте 5 хвилин: за цей час лушпиння спливе на поверхню, а насіння потонуть.
  3. Зніміть лушпиння за допомогою ложки, відокремте насіння від води за допомогою сита.

09-Aug-2020