Як смачно посмажити рибу білий амур?

Шматки риби посолити і поперчити по смаку з усіх боків. Обваляти в борошні. У сковороду влити олію, дуже добре нагріти, викласти шматочки риби в борошняному паніровці і обсмажити. рибу до золотистої скоринки. Перевернути та смажити з іншого боку.

Риба не буде прилипати до сковороди, якщо додати в олію один дешевий інгредієнт, який є на кожній кухні. Це звичайнісінька кухонна сіль. Досить однієї щіпки. Таким чином, смажити рибу слід на солоній олії.

Розігріти сковороду, налити олію. Шматки риби обваляти в паніровці та викласти у гарячу олію. Смажити на середньому вогні до золотистої скоринки, після чого перевернути заготовку та зменшити вогонь. Зворотний бік також довести до золотистого кольору.

Білий амур с/м (1/12) – купити за ціною: 183 руб./кг в інтернет-магазині "Рибоєдів"