Як смакує риба камбала?

Але обидві цінуються за насичений склад, м'який, трохи солодкуватий. смак м'яса, приємний аромат моря та відсутність явного рибного запаху. Філе досить рідке, легке. У такій рибі дуже мало дрібних кісток, тому її зручно та безпечно їсти. Ще одна перевага камбали – Калорійність.

Шкіра у камбали шорстка, як наждачка (луски як такої немає), але під нею ховається ніжне біле м'ясо, без дрібних кісток. М'ясо камбали дієтичне, дуже легко засвоюється, у ньому велика кількість омега-3 кислот. Смак у рибки своєрідний, має цікавий йодовий присмак. У 100г смаженої камбали 223 ккал.

Охолоджена малорота камбала без голови, 300-500г 454.00 руб.кг. Камбала морська потр. б/р охл. 500+ 436.00 руб./кг.