Як смажити цибулю на сковороді?

Для хрумкого добре засмаженого цибулі потрібен сильний вогонь – а, значить, не можна використовувати ні вершкове масло, ні більшість нерафінованих рослин. З нерафінованих сильний вогонь витримують лише арахісове та кокосове. Або використовуйте топлене масло. Або будь-яке рафіноване.

Але якщо все узагальнити та усереднити, то при жарінні цибулі на сковороді знадобиться близько 5-10 хвилин до отримання приємного рум'янцю. Весь цей час цибулька потрібно помішувати, самі шматочки повинні бути тонкими. Звичайно, процес смаження цибулі передбачає додавання олії (рослинного або вершкового).

Рослинну олію потрібно добре розігріти, інакше цибуля буде прилипати до сковороди та пригоряти. Смажити цибулю на великому вогні. Багато господинь збільшують вогонь, щоб цибуля швидше приготувався. Так не треба робити.