Як смажити макарони перед варінням?

За словами італійця, перед варінням спагетті, мушлі або що там зібралися готувати, варто обсмажити на сухій сковороді 1-2 хвилини. Через нагрівання крохмаль змінює структуру, стає щільнішим і не дасть макаронам злипатися між собою.

Обсмаження допомагає будь-яким видам макарон краще тримати свою форму. За такого підходу макаронні вироби не розваряться у супі. Також такі макарони після цього можна окремо приготувати з соусом. Їх обсмажують дві хвилини на сухій сковороді.

У сковороді на середньому вогні розігріти олію, викласти макарони і обсмажити до золотистого відтінку 5-6хв, постійно помішуючи. Часник очистити та потерти на дрібній тертці, розкришити бульйонний кубик, додати кубик та часник у сковороду до макаронів, перемішати.