Як смажити стегенця в Електродухівці?

Час варіння курячих стегенець на плиті в середньому становить 35-40 хвилин. Час слід відраховувати від моменту закипання води у каструлі.

Ставимо форму для запікання в розігріту духовку та запікаємо стегенця протягом 40-50 хвилин в залежності від їх розміру до апетитної золотистої скоринки. Щоб визначити готовність м'яса, потрібно проколоти його в товстій частині гострим ножем. Якщо при цьому виділяється прозорий сік, то стегенця готові.

Сковороду з антипригарним покриттям поливаємо олією для смаження. Добре нагріваємо олію. Кладемо курку на розігріту сковороду, смажимо 10-12 хвилин на середньому вогні з одного боку, потім перевертаємо і готуємо 15 хвилин з іншого боку.