Як солити капусту на зиму у банках швидко

Скільки грамів солі на 1 кг капусти при квашенні?

25 г Кількість солі для приготування традиційного рецепту капусти вказується на вже нарізану капусту або капусту шматочками і становить 25 г чи 1 ст. л на 1 кг овочу. Сіль потрібно брати не йодовану, можна як великого, так і дрібного помелу.

Коли солити капусту в листопаді 2022 року?

Квасити капусту ще пізно. Вибирайте сприятливу дату за місячним календарем, щоб улюблені російські ласощі вийшло на відмінно. У листопаді 2022 року зайнятися приготуванням квашеної капусти найкраще 7 (тобто сьогодні), з 9 по 11, 15, 16, 23, а також з 25 по 30 числа місяця.