Як у кавомолці молоти каву?

Щоб перемолоти зерна в кавомолці з лезами, їх потрібну кількість укладають на верхівку, потім накривають кришкою, натискають на кнопку, запускаючи процес подрібнення кавових зерен. Чим довше процес, тим дрібніший готовий продукт. Щоб помел був рівномірним, рекомендуємо трохи потрясти контейнер.

Дрібний помел підходить для заварювання кава у турці. З цим найкраще впорається автоматична кавомолка, За підсумками зерна будуть перемелені до текстури борошна. Що стосується аеропресу, то до нього підійде середній помел.

Отже, як правильно мели каву в кавомолці. На одну чашку кава йде 1-2 столові ложки насіння. Чим більше — тим міцніший напій. Скільки секунд молоть залежить від того, який варіант використовується при варінні. Якщо справа стосується ручної кавомолки, процес зазвичай займає 15-20 хвилин.

Кожен кофелюбитель знає, що зерна краще молоти прямо перед приготуванням, тоді кава буде більш насиченим та ароматним. Якщо помолоти кава дрібно, він вийде з яскраво вираженою гіркуватістю, а також дуже дрібний помел може засмічити кавомашину і кавомолку.