Як у мультиварці зробити скоринку зверху

Як зробити скоринку на пиріжках?

Чим змастити після випічки

  1. Розтопленим вершковим маслом. Це надасть виробам із тіста блиск, вершковий аромат та присмак.
  2. Рослинним маслом без запаху — тоді їхня рум'яна скоринка буде апетитно блищати.
  3. Сиропом – дає глянсову поверхню. …
  4. Молоком – пом'якшує скоринку.
  5. Водою – також робить скоринку м'якше.

Що таке режим випікання в мультиварці?

Як працює режим «Випічка»? Коли мультиварка працює в режимі «Випічка», чаша прогрівається до певної температури – зазвичай, в діапазоні від 130 до 160°С. Нагрівання є рівномірним, температура точно контролюється протягом усього циклу випікання, і тісто пропікається рівномірно.