Як зробити скоринку на пиріжках?
Чим змастити після випічки
- Розтопленим вершковим маслом. Це надасть виробам із тіста блиск, вершковий аромат та присмак.
- Рослинним маслом без запаху — тоді їхня рум'яна скоринка буде апетитно блищати.
- Сиропом – дає глянсову поверхню. …
- Молоком – пом'якшує скоринку.
- Водою – також робить скоринку м'якше.
Що таке режим випікання в мультиварці?
Як працює режим «Випічка»? Коли мультиварка працює в режимі «Випічка», чаша прогрівається до певної температури – зазвичай, в діапазоні від 130 до 160°С. Нагрівання є рівномірним, температура точно контролюється протягом усього циклу випікання, і тісто пропікається рівномірно.