Як усередині мають бути сирники?

М'яка текстура всередині Коли ламаєш сирник, усередині він повинен залишатися м'яким. Залежно від сиру, від того, наскільки він розвалений, та від кількості борошна складається текстура. Розріз вилкою повинен вийти не однорідним і щільним, а кремовим і м'яким: усередині ви повинні бачити все-таки сир.4 Jul 2019

Чому сирники сирі всередині Причина – надто сильний вогонь під час готування. Смажити сирники потрібно на середньому вогні. Клеклі сирники виходять ще тому, що ви смажите їх із відкритою кришкою.

Смажити сирники треба під кришкою, перевернувши за 7-10 хвилин. Готовність їх легко перевірити, проткнувши зубочисткою. Сирники можна запекти й у духовці, розігрітій до 180 градусів.

Як ми вже домовилися на початку статті, ідеальні сирники мають бути солодкуватими, але при цьому зберігати природну кислинку сиру. Обов'язково слід посолити тісто, а потім подумати, чи додавати цукор. Якщо ви плануєте їсти сирники з медом чи згущеним молоком, то можна й не додавати.