Як варити курячі стегна?

На плиті курячі стегна зваряться на мінімальному вогні за 25-30 хвилин після закипання води. Важливо врахувати, що м'ясо курчат приготується швидше, ніж дорослий птах. Перевірте готовність вареного продукту за допомогою ножа чи вилки. Dec 7, 2020

40 хвилин Скільки варити курячі стегна В середньому на відварювання курячих стегон піде 25–40 хвилин. Також варто врахувати, що м'ясо курчат приготується швидше, ніж дорослий птах. Щоб перевірити готовність, дістаньте стегно і проткніть ножем або вилкою.

Скільки варити курячі грудки Грудки без кістки та шкіри будуть готові приблизно через 15–20 хвилин. При цьому краще розрізати навпіл філе або на великі шматочки. Грудки на кістки та зі шкірою варяться трохи довше — близько 30 хвилин.

Куряче м'ясо стегнової частини не дієтичне, але теж дуже корисне, містить: вітаміни А, В1, В2, В6, В9, В12, С, Е, РР, а також калій, цинк, залізо, фосфор і натрій, легкозасвоюваний білок, амінокислоти .