Як варити м'ясо козлятини?

Опустити м'ясо у киплячу воду. Довести до кипіння і злити першу воду. Залити новою окропом і знову поставити каструлю на вогонь. Як тільки вода закипить, зменшити вогонь, накрити кришкою та готувати 30 хвилин.

Як приготувати "М'ясо кози без запахуМ'ясо кози вимийте і зачистіть від плівок. Обсушіть шматки паперовими рушниками, натріть їх сіллю і перцем. У казанок або глибоку сковороду влийте півсклянки олії, обсмажте на ньому. козлятину до рум'яної скоринки, залийте водою і гасіть півтори години на повільному вогні.

Найважливіше, що потрібно зробити після покупки м'яса кози, це його замочування. Для цього м'якуш поміщають на кілька годин у холодну воду з додаванням невеликої кількості солі та спецій. Після цього козлятину необхідно добре промити. Варять м'ясо на другому чи третьому бульйоні.

Щоб усунути наявний запах, додають спеції. Найкращим варіантом стане розмарин чи лавровий лист; Якщо ви вирішили запікати чи смажити м'ясо, його необхідно попередньо замаринувати. Для цього добре підійде біле вино.