Як варити яйця?

Довести воду до кипіння, зменшити вогонь і варити при бульбашковому кипінні 7 хвилин – Це ідеальний час для варіння круто. Для яєць у мішечок розкид ширший – від 5 до 6 хвилин. Вчинені яйця некруто готують 4 хвилини після закипання води. Вода не повинна сильно кипіти, щоб білок не став гумовим.5 Dec 2018

У середньому, для варіння яєць круто знадобиться не менше 10 хвилин – плюс, додаткові 3-7 хвилин на нагрівання води або температури кипіння. Простий спосіб прискорити процес – закип'ятити воду в чайникупотім долити її в каструлю з яйцями (важливо, щоб там була приблизно половина води — інакше шкаралупа лусне).

Як правильно варити яйця

  1. Яйця некруто. Залийте яйця холодною водою та поставте на середній вогонь. …
  2. Яйця в мішечок. Варіть так само, як і яйця некруто, але після закипання води відрахуйте 3 хвилини. …
  3. Яйця круто. Варіть так само, як і яйця «у мішечок», але після закипання відрахуйте 6 хвилин».

Не можна класти холодні яйця окропу. Варити яйця слід на невеликому вогні. Свіжі яйця (До 4 днів) потрібно варити на 2-3 хвилини довше. Після варіння обдайте яйця холодною водою – так легко чистити від шкаралупи.