Як вибрати палтус?

Як вибирати палтус М'ясо пружне, щільне, зябра – червоні та яскраво-червоні. При виборі палтуса потрібно мати на увазі, що на ньому може бути клейкий темний наліт. Це зовсім не означає, що риба зіпсована, а свідчить швидше про інше, про те, що перед вами справжній норвезький палтус.Aug 25, 2008

Тушку синьокорого палтуса промийте під проточною водою. Очистіть луску від хвоста до голови: для чищення краще використовувати спеціальний ніж або дрібну тертку. Розріжте тушку вздовж хребта, а потім відокремте філе від кісток за допомогою довгого гострого ножа. Зрізати філе необхідно від хребта до плавців.

Ця риба багата калієм, фосфором, магнієм і селеном – вони містяться в палтусі у значних кількостях. Вітаміни D, В, Е, а також нікотинова та глутамінова кислоти теж можна віднести до переваг цієї риби. Однак, мабуть найцінніше – жирні кислоти Омега-3, що містяться в палтусі у різних поєднаннях.

Свіжоморожені стейки палтуса 0.6/1 1071.00 руб.кг. Палтус синьокорий с/м 1/ 2 918.00 руб. /кг. Палтус синьокорий охл. 1/ 2 879.00 руб. /кг.