Як відрізнити переднє та заднє кермо?

Зорієнтуватися можна так: задня рулька повинна важити не менше півтора кілограма, передня – близько кілограма. До речі, саме передні рульки зазвичай продаються в запаяних пакетах із харчового пластику, таких, які ви кладете в духовку та запікаєте прямо в упаковці.

Брати краще всього, задню частина рульки, тому що вона ніжніша, і не така суха, як передня частина.

— Поділіться, будь ласка, секретами її приготування. – Ми використовуємо кермо тільки із задньої ноги дворічного кнура. Ідеально підходить частина вище коліна, ближче до стегенця – тут м'яса більше, ніж у гомілки, воно м'якше і ніжніше. Рулька маринується, потім відварюється з додаванням ароматних спецій півтори-дві години.

А різниця є: рулька – частина передньої, а голяшка — задньої ноги свинячої чи баранячої туші. У великої рогатої худоби і спереду, і ззаду голяшка.