Як використати сир для піци?

Російські піцерії активно використовують сир пармезан та моцареллу для приготування страв. Проте цими двома видами продукції кухарі не обмежуються. Дуже часто додають такі види сиру: чеддер, камамбер, гауда, едам.

Добре плавляться у духовці натерті м'які сири типу сулугуні або моцарела. Як тільки вони досягнуть своєї температури плавлення +54 ° С, одразу розтечуться. Під ними збережеться ніжна структура страви. Російський, костромський, пошехонський сири мають твердішу структуру.

Моцарелла – ідеальне доповнення до традиційної італійської страви – піцанавіть якщо готувати її вдома. Моцарелла не змінює смак, а надає блюду потрібну консистенцію, посилює смак соусів та інших компонентів, роблячи піцу соковитіше, насиченіше.