Як використовувати кунжутне насіння в кулінарії?

Насіння кунжуту найчастіше використовуються як посипання для кондитерських виробів та в кулінарії, як приправа. З кунжуту роблять смачні козинаки. Кунжутне олія має низку переваг і має широке застосування в кулінарії, косметології та медицині.

Чи можна їсти сирий кунжут? Так, є сирий кунжут найкорисніше. Ви можете посипати салати неочищеним сирим насінням кунжуту. Він також входить до складу суші і має приємний смак при додаванні в подрібненому вигляді мюслі, наприклад в Ерб мюслі без глютена.

Висипати насіння кунжуту в сковороду та почати обсмажувати кунжут на середньому вогні. Коли сковорода нагріється, зменшити вогонь до мінімального та продовжувати смажити. Повсякчас кунжут слід заважати і від сковороди не відходити. Коли насіння набуде приємного золотистого кольору, сковороду з вогню відразу зняти.