Як використовувати сироп Монін?

Сироп рекомендується використовувати у фруктових салатах, з морозивом, з сиром вдома. Сироп використовують будинки для приготування лимонадів та ін. Сироп використовуються для приготування смузі та граніту напоїв. І наостанок, сиропи використовуються в кавовій індустрії. Esfand 18, 1393 AP

Багато господині застосовують його як підсолоджувач у морсах, компотах, варення, домашньому сорбеті та морозиві. Сиропом агави можна заправляти каші або сир із сухофруктами на сніданок. Як соус до млинців, сирників та оладок він теж буде гарний.

Сироп — концентрований розчин на основі води та цукру з додаванням фруктових соків, горіхів, спецій і т.д. кавазменшити кислотність і, звичайно, поекспериментувати зі смаками.

Класичні сиропи для кави

  • Ваніль
  • Карамель
  • Лісовий горіх
  • Мигдаль
  • Шоколад
  • Солона карамель