Як вимочити дику козу?

Найважливіше, що потрібно зробити після покупки м'яса кози, це його замочування. Для цього м'якуш поміщають на кілька годин у холодну воду з додаванням невеликої кількості солі та спецій. Після цього козлятин необхідно добре промити. Варять м'ясо на другому чи третьому бульйоні.

Щоб усунути запах козлятини, можна скористатися одним із способів.Способи усунення запаху козлятини

  1. Заповнити чашу водою, додати оцет (1 ст.
  2. Опустити м'ясо до кислого складу, почекати одну годину;
  3. Промити козлятину, використовуючи проточну воду.

3 жовтня 2020

М'ясо потрібно вимочити у великій кількості води приблизно 8-10 годин. Воду міняти потрібно разів 8-10. В останній воді краще розчинити оцет до слабокислого розчину. В процесі вимочування та під впливом оцтової кислоти м'ясо стає м'якшим і зникає запах.

Як приготувати "М'ясо кози без запахуМ'ясо кози вимийте і зачистіть від плівок. Обсушіть шматки паперовими рушниками, натріть їх сіллю і перцем. У казанок або глибоку сковороду влийте півсклянки олії, обсмажте на ньому. козлятину до рум'яної скоринки, залийте водою і гасіть півтори години на повільному вогні.