Як витягнути яйце зі шкаралупи?

Опускайте яйце Але в цьому випадку білок нагрівається повільніше і встигає прилипнути до оболонки, що знаходиться під шкаралупою. Щоб яйця легше чистилися, кладіть їх уже в киплячу воду, а коли вода знову почне вирувати і кипіти, зменшіть вогонь і варіть яйце ще 10-12 хвилин.

Жовток з високою часткою ймовірності залишиться цілим, якщо розбивати яйце у тій зоні, яка розташовується ближче до тупого кінця. Крім того, потрібно правильно тримати продукт: не пальцями, а долонею. Також слід пам'ятати, що яйце не повинно витікати з великої висоти.

є два шляхи: 1) добре годувати курочку, щоб вона давала яйця з міцною шкаралупою. 2) зміцнювати готовий продукт із синтетичними матеріалами. Рідке скло-прекрасна ідея.