Кращої якості тунець з великим вмістом жиру, темно червоного кольору, з найменшим вмістом волокон і легко розрізання, що легко піддається. Крім того, м'ясо тунця не повинно бути водянистим і несмачним.. У даному випадку маємо справу з розмороженою рибою низької якості.11 Apr 2016
Якщо ви купуєте філе тунця, то уважно розгляньте його.Отже, основні ознаки свіжої риби:
- Блискуча, чиста, злегка волога луска – важлива ознака свіжості. …
- Очі риби повинні бути чистими та світлими.
Щоб вибрати якісного тунцяпотрібно запам'ятати кілька простих правил. Зверніть увагу на колір філе: він повинен бути гарного винного відтінку, а на м'ясі повинні чітко виділятися білі прожилки, якщо їх немає – значить рибу штучно підфарбували.
Тихоокеанський блакитний тунець Тихоокеанський блакитний тунець – самий великий (до 450 кг), самий дорогий і найсмачніший вид тунця, який виловлюють у Японії та в Америці.