Як за етикетом є качан кукурудзи?

Для столового етикету важлива чистота рук, тому ми їмо приладами. А кукурудза – блюдо, яке їдять руками. Зазвичай до цієї страви приноситься чаша для обмивання пальців, щоб ми могли потім ополоснути руки. Також качани можуть подаватися зі спеціальними власниками для них, щоб ми не забруднили руки.

Якщо у вас у тарілці горошок або кукурудза, то необхідно для початку на кінчики зубців вилки наколоти невеликий шматочок основної страви, далі перевернути вилку увігнутою стороною, як ложку, і наберіть на неї необхідну кількість цих овочів.

Можна ножем та виделкою, але ризиковано потрапити до сусіда. Краще взяти кукурудзу спеціальними холдерами. Їмо від кінців до середини", – пояснила вона і відзначила пост хештегом "етикет із Фреймутом".