Як загорнути шаурму, щоб вона не розвалилася?

Спочатку викладіть м'ясо по центру лаваша впоперек, потім закладіть його зверху або по краях овочами. Можна зробити це із двох сторін. Акуратно підверніть бічні краї та покладіть їх на начинку. Можна підвернути один край, тоді м'ясо та овочі слід заздалегідь покласти трохи ближче до відкритого краю, але не на край.

Тут все просто:

  1. Розгорніть лаваш на столі та змастіть соусом.
  2. Викладіть начинку, відступаючи від країв коржика. …
  3. Почніть згортати рол, рухаючись від краю, де знаходиться начинка.
  4. Оберніть м'ясо двічі тестом і підверніть нижній край вгору, у бік начинки.
  5. Загорніть трубочку повністю.

Sep 26, 2018

Підігнути лівий та правий край до середини. Підігнути нижній край лаваша, роблячи один оберт, щоб начинка цілком виявилася всередині. Далі – загортати трубочкою. Загорнута шаурма готова.

Всі знайомі з шаурмою у її класичному виконанні, коли начинку зі смаженого м'яса та салату з овочів загортають у тонкий лаваш та їдять руками, без використання столових приладів.