Як заквасити капусту в каструлі швидко та смачно домашніх

Як правильно квасити капусту в емальованій каструлі?

Коли капуста та морква будуть нашатковані та змішані з сіллю, їх треба трохи пом'яти, щоб вони почали виділяти сік. Після цього всі компоненти треба перекласти в емальований посуд. Досвідчені господині рекомендують придавити овочі зверху тарілкою, яка буде повернена дном нагору, а нагору поставити банку з водою.

Скільки класти солі, щоб заквасити капусту?

25 г Кількість солі для приготування традиційного рецепту капусти вказується на вже нарізану капусту або капусту шматочками і становить 25 г чи 1 ст. л на 1 кг овочу. Сіль потрібно брати не йодовану, можна як великого, так і дрібного помелу. У багатьох рецептах додають моркву.