Як заливати мюслі?

Найпростіший спосіб – залити мюслі молоком, йогуртом, кефіром чи соком. Смак буде відмінним незалежно від вибраного наповнювача. Ніжний та вишуканий десерт парфе. Дуже швидкий, смачний та літній варіант сніданку з мюслі та свіжими ягодами чи фруктами.

За бажанням — заливаєш мюслі окропом (можна додати меду) і або вариш хвилин 5, або чекаєш, поки все набухне. Можна, можливо заливати молоком – гарячим або холодним (холодним краще заливати з вечора, а харчуватися вже вранці), можна з вечора залити кефіром.

Потрібно закип'ятити воду, залити мюсліприкрити кришкою, залишити приблизно на 5 хвилин. Якщо ви обрали на сніданок у магазині мюслі без додавання цукру його рекомендується доповнити джемом.

Висновок: мюслі корисні всім, незалежно від віку, статі, соматичних захворювань. Рекомендована дієтологами порція становить 6-8 столових ложок на день, або приблизно 100-135 грамів.