Як замаринувати баранячі реберця для барбекю?

Замаринуйте м'ясо в цибульному, винному, овочевому або томатному маринаді і пригостить близьких приголомшливою стравою.4. Маринад з цибулею, часником та помідорами

  1. 1½ кг цибулі;
  2. 1½ головки часнику;
  3. 2–3 помідори;
  4. приправа для шашлику – за смаком;
  5. сіль за смаком;
  6. мелений чорний перець – за смаком.

26 Apr 2019

Як приготувати Беремо свіжу баранину на реберцях, розрізаємо порційно (3-4 реберця на порцію). Солимо, перчимо, перекладаємо нашаткованою цибулею. Залишаємо на 1,5-2 години. Все, ваша баранина готова.

Шашлик з баранини на кістки (баранячі реберця часто називають «пістолетики») – Страва на Кавказі традиційна. Заздалегідь замариновані ребра готуються недовго, а смак потішить м'ясоїдів.