Щоб прискорити процес, крупу для розсольника можна замочити. Переберіть перловку, ретельно її промийте. Перекладіть крупу в миску, залийте її холодною водою з розрахунку: на 1 склянку перловки 1 літр води. Залишіть на 6-12 годин (можна на ніч). 19 січ. 2019 р.
Як правильно замочувати перловку?
Викладіть перловку у велику ємність і повністю залийте холодною водою. Рівень має бути вищим за крупи на кілька сантиметрів. Залишіть на 2-3 години, а краще – на всю ніч. Потім злийте воду і ще раз промийте насіння.
Як замочити перловку, щоб швидко зварилася?
Як приготувати перлову крупу. покладіть в каструлю і залийте прохолодною водою так, щоб вона була на пару сантиметрів вище за рівень перлівки. Залишіть на пару годин або навіть на ніч. Завдяки замочування каша звариться швидше і вийде ще смачніше.