Як замочувати сухофрукти перед випіканням?

Замочіть на півгодини у воді кімнатної температури та промийте під холодною проточною водою. 2. Замочіть на 15 хвилин у холодній воді, промийте, обдайте окропом. Порада: Мити сухофрукти потрібно просушити, якщо ви збираєтеся зберігати їх надалі.

Замочування ізюма – процедура важлива та відповідальна. Для початку потрібно ретельно промити сухофрукти у холодній та гарячій воді, потім замочити. Щоб максимально розкрити аромат сушеної ягоди, краще використовувати для замочування алкоголь. Такі нехитрі поради допоможуть господині спекти найсмачніші булочки або кекси.

ЯК Вимочувати СУХОФРУКТИ? 1) промити під проточною водою; 2) покласти в чашу з чистою теплою водою на 5-30 хвилин в залежності від стану плода: чим він пильніший і сухіший, тим довше вимочувати.

Замочуємо сухофрукти у воді кімнатної температури (~20ºС) на 30 хвилинпотім добре промиваємо.