Як підготувати перець до заморожування
- Ретельно миємо овочі під проточною водою.
- Гострим ножем вирізаємо серцевину, видаляємо все насіння і прожилки всередині стручків. …
- Ще раз промиваємо стручки від залишків насіння та зрізаних волокон.
- Обсушуємо перці паперовим рушником або бавовняною тканиною.
29-Aug-2016
Перець можна заморозити цілком, щоб надалі нафарширувати його начинкою. Для цього підійде будь-який солодкий перець (червоний, жовтий, зелений і т. д.) – головне, щоб перець був цілий, пружний, не зіпсований і без пошкоджень.
При надлишку сонця посадки болгарського перцю краще накривати напівпрозорою плівкою з 11 до 17 години. Часто в спеку під плівкою температура досягає + 35 ° С, і тоді перестають зав'язуватися плоди – необхідний достатній приплив свіжого повітря.