Як запалити пальник?

Щоб запалити газову пальник, спочатку піднесіть запалену сірник, а потім плавно та обережно відкрийте газовий кран. Не залишайте увімкнені газові пальники без нагляду. Слідкуйте за тим, щоб рідина, що нагрівається на газовій плиті, не залила полум'я пальники.

Вона допоможе значно розширити кулінарні можливості і кухаря-початківця, і професіонала, адже з її допомогою можна, можливо зробити справжню кондитерську карамель, підрум'янити запіканку, розплавити сир чи шоколад. Крім того, її використовують для видалення волосків, що залишилися на тілі птиці.

Якщо пальник використовується в робочому або тим більше житловому приміщенні, обов'язковою умовою є наявність витяжки, оскільки продукти згоряння газу будуть накопичуватись у приміщенні. У приміщеннях, які менше 10 м2 використання газових пальників вважається небезпечним.