Як запекти буженину у вакуумній упаковці?

Щоб приготувати буженину, відклейте етикетку, проколіть ножем упаковку у кількох місцях і запікайте у духовці при 180 градусах приблизно 80 хвилин. Для отримання апетитної скоринки відріжте верхню частину пакета і поставте назад в духовку ще на 15 хвилин.

Духовку розігріти до 200 ° С і запікати буженину 75 хвилин, потім відкрити фольгу та зарум'янити м'ясо. Щоб воно не пересохло, його можна полити зверху ананасовим сиропом чи вином.

Якщо при запіканні м'ясо виявилося сухим, то скористайтеся такою порадою… Помістіть шматок м'яса на друшляк, який встановлений над каструлею з окропом. Накрийте кришкою та пропарте його протягом 15 хвилин.