Як заварити журавлину при температурі?

Віджати сік з 1,5 склянки ягід, покласти м'якоть у воду з розрахунку 700 – 800 мл на 100 г м'якоті, закип'ятити, відфільтрувати, охолодити і змішати з соком. Додати, не зловживаючи, мед чи цукор до смаку. Журавлина при застуді. Комбінований чай для дітей

Пити в гарячому, теплому та охололому вигляді. Цей морс дуже багатий на вітаміни. Добре допомагає від температури(знімає жар) і від застуди в цілому,як дорослим, так і дітям!

Через високий вміст таніну журавлинний морс швидко збиває температуру. А ще при застудних захворюваннях та гарячкових станах треба приймати журавлинний сік з медом чи цукром, розбавляючи його водою. Такий напій під час лікування антибіотиками посилює їхню дію.

Журавлина, з якої готується морс, містить величезну кількість вітаміну С, потреба в якому при застуді зростає у рази. Крім того, аскорбінова кислота сприяє полегшенню симптомів жару та природним чином знижує високу температуру.