Як заварювати зелений чай у гайвані?

Як користуватися гайванню?

  1. Залийте гарячу воду в гайвань та зачекайте близько хвилини. …
  2. Злийте воду і насипте в гайвань чай.
  3. Залийте листя водою і залиште настоюватися під закритою кришкою протягом кількох секунд
  4. Відсуньте кришку гайвані пальцем, і, притримуючи її, швидко злийте готовий настій у чаху.

У гайвані можна заварити улуни, зелений чай, білий чай та Пуери. Але найбільше гайвань підходить для заварювання саме улунів. Гайвань – це один із найпоширеніших способів заварювання китайської чаю. Це традиційний та універсальний метод заварювання.

Скільки чаю класти в гайвань? Кладіть заварку виходячи з пропорції 5-6 грам на 100 мл об'єму посуду або 2 чайні ложки.