Як користуватися гайванню?
- Залийте гарячу воду в гайвань та зачекайте близько хвилини. …
- Злийте воду і насипте в гайвань чай.
- Залийте листя водою і залиште настоюватися під закритою кришкою протягом кількох секунд
- Відсуньте кришку гайвані пальцем, і, притримуючи її, швидко злийте готовий настій у чаху.
У гайвані можна заварити улуни, зелений чай, білий чай та Пуери. Але найбільше гайвань підходить для заварювання саме улунів. Гайвань – це один із найпоширеніших способів заварювання китайської чаю. Це традиційний та універсальний метод заварювання.
Скільки чаю класти в гайвань? Кладіть заварку виходячи з пропорції 5-6 грам на 100 мл об'єму посуду або 2 чайні ложки.